ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Ασφαλείς μεταφορές με γερανούς
στη Θεσσαλονίκη & πανελλαδικά!

Στην εταιρεία EXPRESS ΓΕΡΑΝΟΙ, στη Θεσσαλονίκη, δεσμευόμαστε για την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών με ασφάλεια και ταχύτητα.

Με εξειδίκευση στις γερανομεταφορές, μπορούμε να φέρουμε εις πέρας και τις πλέον απαιτητικές περιπτώσεις μεταφορών!

Εμπιστευθείτε μας!

Μεταφορές και Τοποθέτηση Μηχανημάτων

Διαθέτουμε εμπειρία στη φόρτωση και μεταφορά μηχανημάτων εργοστασίων και μηχανουργείων, ιατρικών μηχανημάτων και κάθε άλλου είδους. Με άριστη τεχνογνωσία και όλο τον απαιτούμενο εξοπλισμό, αναλαμβάνουμε τη μετακίνηση των μηχανήματων από το χώρο τους, τη φόρτωσή τους με γερανό, τη μεταφορά και την τοποθέτησή στο χώρο όπου θα εγκατασταθούν.

Μεταφορά και στήσιμο κατασκευών

Για κάθε τύπο κατασκευών -μεταλλικών, ξύλινων και άλλων- αναλαμβάνουμε τη φόρτωση, τη μεταφορά, την εκφόρτωση και το στήσιμό τους. Υλοποιούμε με συνέπεια όλο το φάσμα της διαδικασίας!

Μεταφορά Οικίσκων – Γραφείων

Με γνώση και εμπειρία, καλύπτουμε επιτυχώς όλα τα στάδια της μεταφοράς-φόρτωσης και τοποθέτησης οικίσκων-γραφείων τύπου inox, ξύλινων προκάτ σπιτιών και υποσταθμών φωτοβολταϊκών πάρκων.

Μεταφορά Οχημάτων

Για κάθε τύπο οχήματος του οποίου η μεταφορά απαιτεί γερανοφόρο φορτηγό, είμαστε στη διάθεσή σας! Φόρτωση και εκφόρτωση οχημάτων, από εμάς, στο σημείο μεταφοράς τους.

Εργασίες με Καλάθι

Διαθέτουμε γερανοφόρο φορτηγό με καλάθι και άρτια εκπαιδευμένο τεχνικό προσωπικό για τη διεκπεραίωση ανυψωτικών εργασιών κάθε είδους.

Μεταφορά Σκαφών

Έχοντας ως κανόνα την ασφάλεια, αναλαμβάνουμε την ανέλκυση - μεταφορά και καθέλκυση κάθε είδους σκαφών -αναψυχής, αλιευτικών και άλλων.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ως προς τις παρεχόμενες υπηρεσίες μας, είμαστε στη διάθεσή σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα!

Eπικοινωνία

EXPRESS ΓΕΡΑΝΟΙ

Μεταφορές με γερανούς & σύγχρονο στόλο φορτηγών

Με επαγγελματισμό, υπευθυνότητα και άψογη οργάνωση, αναλαμβάνουμε την ασφαλή μεταφορά των φορτίων σας. Η εμπειρία, η τεχνογνωσία και ο σύγχρονος εξοπλισμός μας εγγυώνται την ασφαλή διεκπεραίωση όλων των εργασιών μας, 24 ώρες το 24ωρο!